Diensten

U bent toe aan meer groen in uw tuin, rondom uw bedrijf of school. Wij helpen u graag met de ontwerpfase en de aanleg. Word uw project aangelegd door vrijwilligers, dan heeft u wellicht behoefte aan een (meewerkend) projectleider.
Het kan ook zijn dat de tuin toe is aan onderhoud. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u liever zelf aan de slag gaat in uw tuin, staan wij voor u klaar met deskundig advies.

Tuinontwerp

ontwerpDe eerste kennismaking is vrijblijvend. De ontwerper komt langs, neemt uw wensen met u door en maakt een speedschets. Hierbij houdt hij natuurlijk rekening met uw budget. Aan de hand van deze kennismaking kunnen we u een vrijblijvende offerte aanbieden. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, verzorgen we het tuinontwerp. Deze bespreken we met u en we passen het aan totdat het precies voldoet aan uw wensen. Om een indruk te krijgen van mijn werk. klik hier.

Tuinonderhoud

Is het nodig dat een boom verwijderd wordt, kan de haag een snoeibeurt gebruiken of komt u maar niet van dat onkruid af, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Structureel onderhoud of eenmalig, onze bekwame hoveniers kunnen alle soorten tuinklussen aan.wb_eco-1980-63

Tuinaanleg

wb_eco-1980-44We kunnen uw ontworpen tuin van a tot z aanleggen. Hierbij ontzorgen we u compleet en overleggen regelmatig zodat u op de hoogte blijft van de vorderingen. Wilt u alleen een tuinhuis, schutting, speeltoestel of nieuwe beplanting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Tuinadvies

IMG-20150912-WA0001 (1)
Bent u van plan om zelf uw tuin te gaan aanpakken en heeft u advies nodig, dan komt onze hovenier graag langs voor een gesprek. Ook is het mogelijk om specifiek advies te krijgen op gebied van ecologie, landschap en inheemse plantensoorten van onze bioloog Hans Backx. Als voormalig medewerker ecologie op de Universiteit van Antwerpen is hij de perfecte vraagbaken.